4 wheel drive auto

Bent u een gevaar op de weg? Of bent u simpelweg niet zo zelfverzekerd? Wilt u juist lekker in de natuur gaan toeren, door bossen en woestijnen rijden tijdens vakanties? Wilt u meer grip op de weg hebben, of het nu om offroad of om de snelweg gaat? Hoe dan ook, in al deze gevallen is het aan te raden om een 4 wheel drive auto te kopen. De 4 wheel drive auto, ook wel bekend als Jeep of 4×4, is een wagen waarbij beide assen worden aangestuurd. Bij een normale personenauto is het meestal enkel de vooras of de achteras, bij de 4 wheel drive auto beide en dat zorgt ervoor dat u veel meer grip hebt op de weg. Op welk terrein dan ook, de 4 wheel drive auto biedt u vele malen meer grip en dat staat garant voor een hogere veiligheid. Klinkt u dat als muziek in uw oren en hebt u altijd al een terreinwagen willen hebben? Dan zijn er in Nederland diverse aanbieders van de 4 wheel drive auto te vinden. Kijkt u eens op onze website want wij bieden van diverse beroemde merken allerlei terreinwagens aan. We mogen met trots stellen dat we een van de grootste spelers in Nederland zijn en we hopen u er in deze tekst van te overtuigen dat het een goed idee is om bij ons te investeren in een dergelijke 4 wheel drive auto. Kijkt u daarom snel op de website van Lesscher 4wd uit Saasveld, lesscher4wd.nl. We hebben drie merken waar u een 4 wheel drive auto van kunt zoeken. Van deze merken zijn we de officiële dealer:

  • Toyota
  • Mitsubishi
  • En Nissan.

Dit zijn Japanse merken zoals u misschien wel weet en drie van de grootste automerken in de wereld. Ze maken dan ook zeker niet alleen maar een 4 wheel drive auto maar u vindt bij deze merken ook personenauto’s in alle formaten die u maar wenst. Zo is er voor ieder wat wils te vinden bij deze gerenommeerde bedrijven. Let er wel op dat wij enkel de 4 wheel drive auto varianten in huis hebben.

Houdt u van offroad rijden? Kies dan voor een 4 wheel drive auto

Op onze website vindt u vele voorbeelden van de 4 wheel drive auto. U vindt er het huidige aanbod zoals de Navara en de Landcruiser. Ook hebben we andere merken in huis, ook Aziatisch zoals de 4 wheel drive auto van Kia, Isuzu en Hyundai. Een 4 wheel drive auto kan daardoor nog een hele klus zijn. Gelukkig vindt u bij elk type een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen. Nadelen zijn er eigenlijk niet maar het is wel handig om de verschillende type auto’s naast elkaar te leggen voor een duidelijker beeld. De een wil meer vermogen terwijl de ander veiligheid belangrijker vindt. Het hangt er ook vanaf wat u er mee gaat doen. Als u een 4 wheel drive auto koopt zodat u uw zoontje of dochtertje veilig naar school kunt brengen, dan is het niet nodig om er een extreem sterke motor in te plaatsen. Kies dan voor een zeer veilige 4 wheel drive auto met een kreukelzone en vele airbags. Natuurlijk hopen we dat u die nooit hoeft te gebruiken. Voorkomen is immers beter dan genezen, maar het geeft u vast een prettig gevoel om te weten dat er zoveel veiligheidsmaatregelen in die 4 wheel drive auto zijn verwerkt. Dat maakt het ritje een stuk aangenamer en u zult er van op aan kunnen elke dag veilig op uw werk of bij de school te arriveren. Hebt u een keuze gemaakt? Maakt u dan een afspraak met ons en kom langs. Dan kunt u een proefrit maken in de terreinwagen die u op het oog hebt. Kunt u niet kiezen, dan mag u ook proefritten aanvragen voor 2 of 3 auto’s. Daar doen we beslist niet moeilijk over. Vervolgens bespreken we alles met u aan de hand van een lekker kopje koffie. U krijgt een duidelijke inzage in de prijzen en het is tevens mogelijk om uw oude auto in te ruilen zodat u een flinke korting op de verkoopsprijs kunt krijgen.

Deze wagens kunnen wel tegen een stootje

Wij staan open voor elk type auto die u wilt inruilen. U vindt in onze tweedehandse sectie niet alleen de 4 wheel drive auto van vele bekende merken, maar ook normalere personenwagens. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Hebt u verder nog vragen? Bent u benieuwd wat uw huidige auto oplevert? Of wilt u een afspraak met ons maken? Dan vindt u de openingstijden van de showroom en van de werkplaats op onze website. Dan kunt u vervolgens een goed tijdstip en dag bepalen en dat naar ons toe e-mailen. Bellen is ook een goede optie, doet u dat wel tijdens kantooruren. Wist u dat er handige websites zijn waarop u uw kentekennummer in kunt vullen? Er worden dan diverse gegevens opgehaald zoals het merk en type maar ook het bouwjaar en wat er door de jaren heen aan gesleuteld en veranderd is. Allerlei gegevens over deze apk-keuringen worden opgehaald en aan de hand van deze informatie kunt u zien wat uw auto waard is. U zult er al snel achter komen dat we u niet voor de gek houden maar een eerlijk bod doen. We kopen dan ook graag uw 4×4 op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn