Dekzeilen kopen was nog nooit zo eenvoudig

Bent u op zoek naar dekzeilen maar hebt u geen zin dan wel tijd om het land daarvoor af te reizen? Dat begrijpen wij van pvc-tarp.com maar al te goed. U werkt 40 uur, hebt kinderen en daarom ook in het weekend genoeg te doen. Moet uw boot op de kade worden gesleept omdat de herfst is aangebroken? Bent u landbouwer en zoekt u naar dekzeilen om uw oogst mee te beschermen? Zoekt u niet alleen maar naar PVC producten maar bent u vooral benieuwd naar onze canvas en zelfs katoenen dekzeilen? Kijk dan vooral even tussen dat aanbod. Weliswaar maken we vrijwel al onze zeilen van PVC, een ander materiaal kan voor uw doeleinde net dat beetje meer ondersteuning en bescherming geven dat nodig is om het door een bepaalde periode heen te slepen. Ook de dikte van de dekzeilen kan een grote rol spelen want des te dikker des te meer het uw producten en objecten kan beschermen, maar het maakt het materiaal wel erg stug. Omdat het minder bewerkbaar is en lastiger op te vouwen als het niet nodig is om op het moment te gebruiken moet u ook daar goed over nadenken. Waar bergt u het bijvoorbeeld op en is daar in de eerste plaats eigenlijk wel plek voor? Ook moet u zich misschien afvragen of u de dekzeilen al op maat moet snijden of dat u dat liever zelf doet. U kunt in ieder geval eenvoudig de lengte en breedte opgeven, we hebben dit grotendeels al voor u samengesteld. Liever zeer specifieke maten aan ons doorgeven tijdens het maken van uw bestelling dekzeilen? Natuurlijk staan we dan voor u klaar want het is voor ons een peulenschil om dat voor elkaar te krijgen.

We helpen u graag aan alle gewenste dekzeilen

Het moge duidelijk zijn dat dekzeilen de tand des tijds moeiteloos doorstaan. U kunt ze gebruiken voor onder andere:

  • Het beschermen van uw zuurverdiende auto, de oogst, uw boot maar natuurlijk ook uw tuinmeubelen. Ideaal als u geen schuurtje hebt om uw meubelen in te stallen als de herfst is aangebroken.
  • Om er tenten van te maken zoals partytenten. Handig als u gaat trouwen! Overkoepel de veranda met deze dekzeilen zodat u zelfs bij matig weer gezellig buiten kunt genieten van elkaars gezelschap.
  • Onze speciale brandwerende en brandvertragende zeilen moet u ook zeker niet over het hoofd zien. Onderschat brandgevaar tijdens een feestje nooit! Dankzij deze dekzeilen houdt u uw eigen huis maar ook uw bedrijf buiten gevaar!

U leest het, we bieden alleen al binnen de categorie “dekzeilen” een enorm assortiment aan. Om het overzichtelijk te houden kunt u gelukkig wel de afbeeldingen erbij bekijken. Dat zorgt er vast en zeker wel voor dat u vlug een weloverwogen keuze kunt maken.

Bij vragen kunt u uiteraard onze klantenservice contacteren

Komt u er toch niet helemaal uit? Dat is helemaal niet erg. Misschien kijkt u altijd graag de kat uit de boom en hebt u tijd genoeg om eens bij ons op kantoor in Oldenzaal, Twente, langs te gaan. Daar laten we u de verschillende producten graag eens zien en ook voelen. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee. Neem deze offerte mee naar huis en denk er nog eventjes over na. Kan de vraag ook prima telefonisch of per mail beantwoord worden? Neem dan de hoorn van de haak of klim in de pen. Hopelijk volgt u PVC-TARP binnenkort ook eens op Facebook en voegt u uw e-mailadres toe aan ons klantenbestand zodat we u regelmatig een digitale nieuwsbrief toe kunnen sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn