Laat uw wagen repareren bij ons autobedrijf in Steensel!

Uw auto moet eens in de zoveel tijd een keer grondig gecontroleerd worden op mankementen. Dit is niet alleen goed voor uw eigen veiligheid, het wordt vanuit de Nederlandse overheid ook verplicht. Vandaar dat wij u graag van harte welkom willen heten bij ons autobedrijf in Steensel. Wij beschikken over de juiste capaciteit om u goed van dienst te zijn. Wij zorgen er altijd voor dat u snel geholpen kunt worden bij ons autobedrijf in Steensel en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen in ons autobedrijf in Steensel. Onze monteurs zullen gaan kijken wat er allemaal met uw auto aan de hand is en zullen hiervan verslag uitbrengen aan u. In overleg met u kunnen wij vervolgens gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn om het mankement op te lossen. Wij houden daarbij altijd nauwkeurig in de gaten of het nog de moeite waard is om een dergelijke reparatie uit te voeren. Het komt namelijk vaak voor dat bij oude auto’s het de moeite van het repareren niet meer waard is omdat de kosten van de losse onderdelen hoger zijn dan de waarde van de auto zelf. Wij zullen in een dergelijk geval contact met u opnemen en u uitnodigen om een keer te kijken wat wij als autobedrijf in Steensel allemaal aan mogelijkheden voor u kunnen bieden. Wij kunnen het euvel namelijk ook oplossen met tweedehands onderdelen. Dit doen wij bijvoorbeeld vaak in het geval waarin een uitlaat lek is. Wij zorgen er dan voor dat u voor een zacht prijsje een goede oplossing krijgt aangedragen voor het probleem waar u mee geconfronteerd wordt. Geen wonder dus ook dat heel veel mensen het heel prettig vinden om hun auto naar ons autobedrijf in Steensel te brengen. Wij bieden u graag goede service aan voor een lage prijs!

Koop uw occasion bij ons autobedrijf in Steensel

Mocht het zo zijn dat de kosten van het repareren de waarde van de auto overstijgen, dan hoeft u zich niet meteen zorgen te maken. Wij beschikken namelijk bij ons autobedrijf in Steensel over een groot aanbod occasions en wij kunnen u daarom meteen een andere wagen aanbieden wanneer u dat graag zou willen. Wij houden daarbij altijd rekening met uw budget waardoor u er dus zeker van kunt zijn dat u altijd bij ons zult slagen. Wij hebben in onze showroom van ons autobedrijf in Steensel allerlei soorten wagens staan waaronder autos van het duurdere segment, maar ook wagens van de lagere segmenten. Wij kunnen u bij ons autobedrijf in Steensel helpen aan een Mercedes, maar wij kunnen u ook helpen aan een Golf. Over de kwaliteit van al onze merken hoeft u zich geen zorgen te maken want wanneer wij een wagen aanbieden bij ons autobedrijf in Steensel, dan is deze altijd aan een grondige keuring onderworpen. Wij hopen daarom ook dat u bij ons autobedrijf in Steensel een mooie nieuwe wagen zult kunnen vinden waar u nog vele jaren mee vooruit zal kunnen.

Kom naar onze showroom om onze occasions te bekijken

Wij van Van Hest Auto staan voor u klaar om uw huidige auto te controleren en desgewenst te repareren, en wij kunnen u ook voorzien van een mooie occasion. Wij helpen u graag. Kom daarom op onze site kijken naar:

  • het actuele aanbod occasions in onze showroom
  • het inplannen van een afspraak voor een reparatie
  • het indienen van speciale verzoeken, wij kunnen namelijk ook voor u op zoek gaan naar een bepaald merk auto

Kijk vandaag nog even op Vanhestauto.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn