Bent u op zoek naar een autogarage in Hengelo?

autoservicejandekker - autogarage hengeloAls u problemen heeft met uw auto dan is dit natuurlijk uitermate vervelend. Het vinden van een snelle, goede en goedkope optie voor reparatie is dan uw eerste prioriteit. Wanneer u op zoek bent naar een autogarage in Hengelo om uw auto weer helemaal op te knappen dan is Autoservice Jan Dekker zeker een uitstekende keuze. Bij ons kunt u namelijk rekenen op een top service en een snelle reparatie. Of het nou gaat om schade, een onderhoudsbeurt of als u gewoon eens een check wilt laten uitvoeren, in alle gevallen zijn wij de autogarage in Hengelo die u kan helpen. Wij zijn als geen ander de specialist op het gebied van de automerken Lancia, Alfa Romeo, Fiat en Toyota, maar kunnen u uiteraard ook bij vele andere merken en modellen uitstekend van dienst zijn. Dankzij de ervaring van onze medewerkers kunnen wij u helpen bij het oplossen van vrijwel alle problemen en dit doen wij altijd binnen een zo kort mogelijke tijdspanne. Onze autogarage in Hengelo hanteert altijd eerlijke prijzen zodat u er zeker van kunt zijn dat u nooit teveel hoeft te betalen. Ook voor zaken als een APK keuring of een reparatie van een airco kunt u terecht bij ons autogarage in Hengelo. Zoals u kunt lezen bieden wij u diverse zaken aan en daarom zijn wij voor al uw autoproblemen de beste keuze. Ook als u niet direct in deze stad woont, maar wel in de directe omgeving, dan bent u natuurlijk van harte welkom om bij ons langs te komen.

BOVAG en RDW erkende autogarage in Hengelo

Uiteraard zijn wij als bedrijf aangesloten bij de relevante vakorganisaties en zijn wij een erkend bedrijf door de RDW. Dit zorgt er voor dat u zeker weet dat u op onze diensten en producten kunt vertrouwen en dat onze kwaliteit zonder uitzondering erg hoog ligt. Bij onze autogarage in Hengelo draaien wij u geen poot uit, maar beloven wij reparaties met onderdelen van a-kwaliteit en laten dit uitvoeren door professioneel personeel. Ook campers tot 3500 kilo kunnen bij ons worden gebracht voor onderhoud of APK want ook voor dit soort voertuigen hebben wij de juiste werkplaats. Voor het overzicht staan hieronder nog even de belangrijkste diensten en producten op een rijtje waar wij u mee van dienst kunnen zijn:

  • Reparatie en onderhoud
  • Apk keuring
  • Aankoop advies
  • Camperonderhoud
  • Aircodiensten
  • Uitdeuken en ander schadeherstel

Zoals u kunt lezen bieden wij u een compleet pakket aan en kunnen wij u bij onze autogarage in Hengelo in bijna alle gevallen uitstekend helpen. Als u niet zeker weet of wij iets voor u kunnen betekenen dan is het natuurlijk altijd mogelijk om hier even met ons over te bellen. Wij staan u graag te woord om uit te leggen wat wij u allemaal kunnen bieden.

Elke werkdag open

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij elke werkdag van de week open. Op die manier kunt u snel bij ons terecht als u urgente problemen hebben. Wij zullen er dan alles aan doen om dit zo snel mogelijk te verhelpen zodat u weer veilig de weg op kunt. U zult zien dat de prijzen die wij bij onze autogarage in Hengelo hanteren erg laag liggen en daarom is het zeker aan te raden om eerst eens bij ons te informeren naar het tarief voordat u ergens anders naartoe gaat. Wij helpen u graag bij onze autogarage in Hengelo dus als u autoproblemen heeft of een ongeluk heeft gehad dan bent u bij ons van harte welkom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn