De juiste legionella preventie

Legionella is een bacterie die erg gevaarlijk kan zijn als u hieraan blootgesteld wordt. Daarom is het zo belangrijk dat er hier goed op gelet wordt. Valt uw bedrijf of organisatie in de “hoog risico” groep? Of is het gebouw waarin u bevestigd bent in deze groep ingedeeld? Dan bent u volgens de wet verplicht om een beheersplan voor legionella preventie te hebben. Heeft u dit nog niet, maar moet u dit wel hebben? Neem dan eens contact op met het bedrijf Holland Building Maintenance. Hier weten ze alles over legionella preventie.

  • Controle
  • Preventie
  • Advies

Bij dit bedrijf kunt u voor uiteenlopende diensten aankloppen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een beheersplan voor legionella preventie? Of wilt u een controle laten uitvoeren? Dan kunt u dit allemaal laten doen door de medewerkers van Holland Building Maintenance. Bij legionella preventie zijn er verschillende dingen die aan bod kunnen komen. Wordt er bijvoorbeeld legionella ontdekt tijdens een controle? Dan gaan ze vanuit Holland Building Maintenance ook meteen aan de slag om dit op te lossen. Hiervoor hoeft u dan niet nog een ander bedrijf in te huren. Zo heeft u dus op het gebied van legionella preventie alles in een keer in huis.

Werk mee aan de volksgezondheid met legionella preventie

Er zijn uiteenlopende bedrijven in Nederland die verplicht een beheersplan voor legionella preventie moeten hebben. Zelfs u denkt dat uw bedrijf (en/of pand) hier niet onder valt, kan dat toch zomaar het geval zijn. Daarom is het eigenlijk altijd aan te raden om contact op te nemen met de medewerkers van Holland Building Maintenance. Zij kunnen dan samen met u gaan kijken of u hier inderdaad aan alle verplichtingen voldoet en wat eventueel andere dingen zijn die een goede optie kunnen zijn voor u. Ook al bent u misschien niet wettelijk verplicht om aan legionella preventie te doen, dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat u hier dan ook meteen niets aan mag doen. Deze keuze is geheel aan u. Wilt u graag een legionella preventie beheersplan hebben, ook als u daar wettelijk niet aan hoeft te voldoen? Ook dan helpen ze u bij Holland Building Maintenance natuurlijk graag verder. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek zullen zij de mogelijkheden die zij u kunnen bieden met u doornemen. Aan de hand daarvan kunt u dan bepalen of dit wel of niet iets voor u is.

Laat de controle jaarlijks uitvoeren

Wanneer u samen met de medewerkers van Holland Building Maintenance werkt aan legionella preventie, dan zullen zij natuurlijk voor u bijhouden wat er allemaal wanneer moet gebeuren. Zo is het onderdeel van het opgestelde plan om jaarlijks controles uit te voeren, want ook dit is wettelijk verplicht. Zelf hoeft u hier helemaal niets voor te doen. Een medewerker van Holland Building Maintenance zal contact met u opnemen om een afspraak te maken en u dan vertellen wat er allemaal zal gaan gebeuren. U hoeft er overigens niet bang voor te zijn dat uw werkzaamheden hierdoor stil te komen liggen. In de meeste gevallen is dat namelijk niet nodig. Mocht dit wel het geval zijn, dan krijgt u dit natuurlijk tijdig te weten en wordt er samen met u gekeken naar andere opties. Het is belangrijk om legionella preventie goed aan te pakken. Niet alleen voor u en uw bedrijf, maar ook voor de volksgezondheid. Als u hier dus nog niets aan gedaan heeft, dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Kijk voor meer informatie eens op de website van Holland Building Maintenance en ontdek wat dit voor u kan betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn