Een refurbished MacBook kopen voor een mooie prijs

Wilt u een refurbished MacBook kopen, maar weet u niet waar u dit het beste kunt doen? Dan hebben wij voor u het antwoord. U gaat hiervoor gewoon naar de website Swoop.nl. Hier vindt u direct een overzicht van de beschikbare modellen. Klik op de refurbished MacBook van uw voorkeur om er meer over te weten te komen. De prijs zal u ook bijzonder aanspreken. U kunt zo honderden euro’s besparen op zo’n apparaat. Van deze voordelen kunt u als klant profiteren:

  • Elke MacBook wordt op 50 punten gecontroleerd
  • Gratis verzending
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen al geleverd
  • 2jaar garantie
  • Geleverd inclusief laadaccessoires
  • 40 dagen uitprobeertermijn

Heeft u vragen over een refurbished MacBook? Stel ze gerust door gebruik te maken van de contactgegevens.

Een refurbished MacBook koopt u eenvoudig online

Het is tegenwoordig zeer prettig om de beschikking te hebben over een laptop. Samen met de komst van het internet, en veelal gratis wifi op openbare plaatsen, is het mogelijk geworden voor steeds meer werknemers om vanuit huis te werken. Ook het werken vanaf een geheel andere plaats is mogelijk. U bepaalt zelf de locatie waar u werken wilt om zo de ideale werkomstandigheden te creëren. Of u nu het beste kunt werken vanuit een cafeetje, een strandtent, een bibliotheek of vanuit het vliegtuig, het kan tegenwoordig allemaal. Het is ontzettend praktisch om zo’n apparaat in uw bezit te hebben, omdat het zoveel mogelijkheden biedt. Het stelt u in staat om documenten op te stellen en die gelijk te verzenden. Dat geldt ook voor het maken van presentaties. Of wat dacht u van het sturen van mails? Uiteraard wilt u een zo licht mogelijk toestel hebben. Een apparaat dat eenvoudig mee te nemen is en vele functionaliteiten kent. Dat is het geval met een MacBook. Steeds meer mensen gaan over op een MacBook, omdat het supersnel werkt en een uitstekende ondersteuning biedt. Het kan zijn dat u al eens geïnteresseerd rond hebt gekeken, maar dat u schrok van de prijzen. Het is inderdaad een investering om zo’n ding in huis te kunnen krijgen. Wellicht dat u daarom af hebt gezien van een aankoop. Dat is jammer. Wist u dat er een goede oplossing voor bestaat? Namelijk het kopen van een refurbished MacBook. Een refurbished MacBook is een MacBook die een geheel nieuw leven is in geblazen. Hij komt niet direct van de fabriek vandaan, maar heeft al eens een andere eigenaar gehad. Deze heeft er door omstandigheden afstand van gedaan, waardoor hij nu als refurbished MacBook te koop aan wordt geboden. Wat het grote voordeel is van een refurbished MacBook ten opzichte van een MacBook die u via een particulier aanschaft, is dat het apparaat een grondig onderzoek heeft ondergaan. Wanneer u het aanschaft bij een firma, wordt het gecontroleerd op wel 50 punten. Indien nodig worden er onderdelen vervangen door originele onderdelen. Als u dit item koopt van een particulier, is het maar de vraag in welke staat het verkeert en krijgt u veelal ook niet te maken met garanties en andere aantrekkelijke voordelen.

Bekijk de uitgebreide info bij het artikel

Wilt u dit juist wél? Dan gaat u voor de aanschaf van een refurbished MacBook naar Swoop. Dat is een webshop waar u direct een MacBook kunt kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zoals u hier kunt zien, staat erbij in welke staat het verkeert, of het op voorraad is, wat het bouwjaar is en wat de technische informatie is. Ook leest u hier wat deze firma u nog meer te bieden heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn