De containertransporten

Containertransporten zijn zo ongeveer de belangrijkste goederenstromen in de wereld. Als u aan containertransporten denkt, dan ziet u misschien grote schepen voor u die zijn volgeladen met grote scheepscontainers. In de grote wereldhavens zoals in Rotterdam, Hongkong en Shanghai worden ze er met majestueuze kranen vanaf getild. Dit gaat tegenwoordig volautomatisch. In de grote havenstad Rotterdam werken daarom nog maar weinig mensen bij het af- en volladen van schepen. De containertransporten die volgen gaan per vrachtwagen. Eerst worden ze trouwens netjes gestapeld via een vooraf geprogrammeerde code zodat containers snel terug te vinden zijn. Het risico op diefstal of onvindbaarheid van een specifieke container is daardoor verwaarloosbaar geworden. Via handige geautomatiseerde onderleggers worden ze naar hun eindbestemming op het haventerrein gebracht en uiteindelijk belanden ze natuurlijk op de onderlegger van de truck die een ander onderdeel van deze containertransporten is. De truck vervoert het bijvoorbeeld naar ons distributiecentrum. Is uw eigen centrum of magazijn te klein en hebt u een tussenstation nodig om producten om te pakken zodat ze hun weg door Europa kunnen vervolgen? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Wij zorgen ervoor dat uw containertransporten hun weg kunnen vervolgen op weg naar Noord, Oost of Centraal Europa waar u allicht fabrieken hebt staan om er eindproducten van te maken. De containertransporten via Rugo eindigen als deze afgeronde producten uiteindelijk in uw eigen distributiecentrum zijn gearriveerd. Vanuit daar kunt u als groothandel uw producten herverdelen en bezorgen bij de ondernemers die het vervolgens aan de man brengen. Dat is hoe deze cyclus meestal werkt. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u veel producten produceert voor de export. We denken hierbij aan typisch Hollandse producten zoals kaas, bloemen en zeer vele groentes en fruitsoorten. Die kunnen, mits goed en beschermd verpakt, met de containertransporten mee de hele wereld over. Zoekt u daarom niet een vrachtwagenbedrijf maar een bedrijf dat dit soort containertransporten kan regelen naar andere continenten? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. We zijn van geen kleintje vervaard en kunnen daarom grote bestellingen aan. Ook het papierwerk en de benodigde visa regelen we voortijdig zodat u niet met deze bureaucratie in aanraking komt.

We zijn thuis in containertransporten

Het regelen en uitvoeren van dit soort containertransporten noemt men “logistiek”.  We zijn dan ook een logistieke onderneming die deze taken graag uit uw handen nemen. Het plannen en organiseren van de reis en het daadwerkelijk uitvoeren van deze containertransporten zijn belangrijke onderdelen van onze dagelijkse taken. Kijkt u maar eens op onze website en zie welke bedrijven met ons in zee zijn gegaan. Wellicht overtuigen ze u er wel van om het ook eens te proberen. Zeker als u een kleine onderneming bent met een klein magazijn, dan is er geen beginnen aan om dit allemaal zelf te doen. Een groot gedeelte van uw tijd en uren gaat in dit regelen van containertransporten zitten. U kunt uw tijd vast en zeker beter besteden en dat is waar wij om de hoek komen kijken want wij staan immers dag en nacht voor u klaar om u te helpen bij het regelen van goede en betrouwbare containertransporten. Voor vrachtwagentransport kunt u helemaal op ons rekenen want onze chauffeurs zijn doorgewinterde en ervaren koeriers die Europa op hun duimpje kennen. Waar u dan ook uw producten naartoe wilt sturen, dankzij ons is het een peulenschil geworden om uw producten te versturen.

  • Zo kunnen deze containertransporten de hele wereld over via onze partners. Naar Rio de Janeiro, Beijing of New York. Deze oceaanstomers bevaren elke zee en oceaan.
  • Hebt u meer behoefte aan het overpakken en ompakken van containers om het vervolgens naar het oosten van dit continent te vervoeren? Laat het dan aan onze chauffeurs over. In no time zijn we in de Balkan, Oost-Europese landen en Scandinavië.
  • Hebt u hele specifieke en bijzondere wensen en moeten uw goederen naar moeilijk te bereiken gebieden? Of is er erg veel haast bij geboden? Dan brengen we u graag in contact met een zakelijke luchtvaartmaatschappij om uw vracht per cargovliegtuig te vervoeren.

Hebt u hier nog vragen over? Stel ze gerust aan onze klantenservice

Vragen stellen is slim als u meer wilt weten over deze containertransporten of als u vragen hebt over ons bedrijf. Het staat u vrij om bij ons op kantoor langs te komen. We verwelkomen u met open armen en aan de hand van een lekker kopje thee of koffie leggen we u graag alles uit over de containertransporten die u door ons kunt laten uitvoeren. Maakt u van te voren even een afspraak? Dan weet u zeker dat er iemand voor u klaarstaat als u naar Denekamp reist. Uiteraard kunt u ons ook op andere manieren het hemd van het lijf vragen. Door ons te mailen of te bellen natuurlijk! Onze klantenservice staat voor u klaar en komt zo snel mogelijk bij u terug. Onze website is ook op andere talen in te stellen zoals Engels en Frans. Wilt u graag een complete lijst van onze bestemmingen? Klikt u dan op die pagina. Toch is deze lijst niet compleet. Weliswaar zijn dit de landen waar onze chauffeurs naartoe rijden, containertransporten is zoveel meer dan enkel deze vrachtwagentransporten. We kunnen het immers ook via schepen en vliegtuigen voor u vervoeren. Maar zoals u wel begrijpt regelen we dit voor u en wordt het werk daar uitbesteedt aan plaatselijke transportbedrijven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn