De voordelen van klimaattechniek

Klimaattechniek wordt vandaag de dag bij heel veel bedrijven toegepast. Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om alle klimaattechniek in hun pand extern te laten regelen. Een van de bedrijven die zich hierop richt is het bedrijf van H. de Bond. Met tientallen jaren ervaringen weet deze aanbieder in de meeste gevallen heel goed wat voor jouw pand alle mogelijkheden precies zijn. Op de website, http://www.hdebont.nl/, vind je veel meer informatie over alle producten die in de klimaattechniek worden gebruikt. Je kunt hierbij denken aan systemen zoals airconditioning, warmteregulatie en luchtbehandeling. Bij dit bedrijf ben je voor al deze zaken aan het juiste adres. Waarom zou je als bedrijf beginnen aan klimaattechniek? Is het niet veel eenvoudiger om gewoon een raampje open te zetten? In sommige gevallen is deze argumentatie natuurlijk waar. Een jong bedrijf zonder al te veel financiële middelen doet er verstandig aan om de temperatuur en de luchtvochtigheid in hun kantoor zelf te regelen. Voor grote bedrijven kan het echter heel voordelig zijn om een externe partij in te huren voor de klimaattechniek. Dit heeft namelijk diverse voordelen:

  • Minder ziekteverzuim
  • Toename van de werkprestaties
  • Informele sfeer op kantoor

Voor grote werkgevers is prioriteit nummer 1 natuurlijk het terugdringen van het aantal ziekmeldingen. Hier verliezen de grootste bedrijven ter wereld jaarlijks heel veel geld aan. Geld dat in principe voor andere nuttige zaken ingezet had kunnen worden. Klimaattechniek kan helpen om dit verzuim te reduceren. In de zomer, wanneer het erg warm is op kantoor, zijn werknemers misschien minder snel geneigd op te komen dagen. Ze zitten liever thuis, lekker buiten te werken of in het park met hun laptop. In de zomer is het nooit fijn om naar kantoor te gaan, maar je kunt het als werkgever aantrekkelijker maken door te zorgen voor een goede airconditioning. Wanneer een werknemer het kantoor binnenstapt wordt hij of zij begroet met een heerlijke stroom koude lucht, misschien is het dan wel slim om zelfs langer door te werken! In de winter geldt natuurlijk het tegenovergestelde. Ik kan mezelf in de winter ook niet goed uit bed slepen, laat staan als ik daarna 8 uur moet werken in een koud kantoor! Door goede isolatie en warmteregulatie blijft de temperatuur van het kantoor altijd constant. In de winter kan deze een paar graden hoger, zodat men binnen de muren van het pand snel weer kan opwarmen. Klimaattechniek kan op deze manier helpen om werknemers naar hun werk te laten komen. Klimaattechniek is een uitstekende investering voor grotere bedrijven die hun werknemers tegemoet willen komen!

Klimaattechniek; hard werken in een gezellige sfeer

Klimaattechniek zorgt er tevens voor dat medewerkers zich harder inzetten voor hun taken. Dit gebeurt zowel bewust als onbewust. Wanneer een medewerker zich op zijn of haar gemak voelt leidt dit tot een hogere productiviteit. Iemand is sneller geneigd nog even te blijven hangen of om iemand anders te helpen met een grotere opdracht. Met goede klimaattechniek blijf je net even iets langer op locatie, waardoor je ook langer iets nuttigs blijft doen. De werknemer maakt een bewuste keuze zich net iets harder voor de baas in te zetten. Ook onbewust speelt klimaattechniek natuurlijk mee. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen in bepaalde omstandigheden het meeste of het beste werk doen. Wanneer je moet werken met 30 graden zul je weinig nuttigs verrichten, met 21 graden gaat dit ineens een stuk beter. Dit ligt niet aan de motivatie van het personeel, maar gewoon puur aan de omstandigheden waaronder zij moeten werken. Ook is aangetoond dat vrouwen het in de meeste gevallen sneller koud hebben dan mannen. Wanneer de temperatuur in de kantoren van de vrouwelijke werknemers net iets hoger ligt dan in die van de mannen, neemt hun productiviteit onbewust toe. Tot slot: wie goed doet goed ontmoet. Als jij als werkgever zorgt voor goede klimaattechniek, dan hebben de medewerkers het naar hun zin tijdens het werk. Ze zullen sneller geneigd zijn net even dat beetje extra voor je te doen, omdat jij ook hebt aangetoond iets voor hen te willen doen. Wanneer je klimaattechniek installeert in je pand, dan zal het voltallig personeel je daar erg dankbaar voor zijn. Deze dankbaarheid betaalt zich terug in minder ziekteverzuim en in een hogere arbeidsproductiviteit. Laat je klimaattechniek installeren door http://www.hdebont.nl/. Je weet dan zeker dat je apparatuur krijgt van de beste kwaliteit en dat je niet te veel betaalt!

Duurzaamheid

Tegenwoordig vinden steeds meer mensen duurzaamheid een belangrijk thema. De opwarming van onze aarde brengt serieuze risico’s met zich mee voor de toekomst en bovendien moeten we zorgvuldig om leren gaan met onze fossiele brandstoffen. H. de Bond leverde traditioneel klimaattechniek die gasgestookt was. Tegenwoordig richt het bedrijf zich echter steeds meer op duurzaamheid: steeds meer producten maken gebruik van nieuwe vormen van energie. De meest recente artikelen van het bedrijf gebruiken bijvoorbeeld waterstofcellen om water te verwarmen, een technologie die niet alleen schoon is maar ook zeer efficiënt kan werken. Wat je ook wilt verwarmen, het is altijd verstandig om onze aarde schoon te houden voor toekomstige generaties. Omdat klimaattechniek met haar tijd meegaat kunnen bedrijven ook in de toekomst worden voorzien van de beste apparatuur. Neem gauw een kijkje op de bovenstaande site en leer vandaag nog over alle mogelijkheden. Mocht je een bestelling doen, dan wordt de apparatuur keurig aan de deur afgeleverd. De apparatuur wordt bovendien door experts onderhouden, je mag dus verzekerd zijn van de allerbeste kwaliteit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn