Duurzame containers

KTK - ContainersKijkt u eens op ktk.nl als u op zoek bent naar een oplossing voor uw afval- dan wel transportprobleem. Hebt u een bedrijf? Dan krijgt u te maken met hoeveelheden die afval die u van te voren niet had verwacht. Als goed burger doet u hopelijk aan de scheiding van uw afvalstoffen zoals plastics, hout, papier, karton, glas en nog veel meer. Voor gevaarlijke stoffen bestaan er speciale containers om het er in op te slaan. Het ene materiaal is bijvoorbeeld niet geschikt voor dit soort stoffen. Zo kunt u sterke zuren over het algemeen niet in metalen containers opslaan. Het brandt er simpelweg doorheen. Ingewikkelde polymeren, kortom: plastics, zijn meer geschikt voor zuren. Terwijl dit andersom werkt voor sterke basen. Hebt u dit vooral als afval? Dan zijn plastic containers niet zo geschikt. Natuurlijk komen de meeste bedrijven niet in aanraking met dit soort gevaarlijke stoffen maar zijn ze op zoek naar meer gebruikelijke containers zoals papiercontainers en kipcontainers. Hoe u het ook wendt of keert, als u een goede aanbieder zoekt via het internet zoals Google dan zult u al snel bij KTK uitkomen. Dat komt niet zo zeer door onze uitstekende internetmarketing maar vooral dat u van ons kwaliteit mag verwachten. Veel bedrijven zijn u voorgegaan hebben een container van ons besteld. Of het nu gaat om een kleine afvalcontainer of meerdere grote containers, het maakt ons niets uit. Wat u ziet op onze website, dat kunnen we u leveren! Zo nodig bouwen we ze bij, bestellen we onderdelen na of maken we ze op maat. De containers zijn soms geschikt voor binnen gebruik zoals op uw werkplaats en magazijn, soms staan ze beter buiten zoals bij de ijzeren gevallen. Deze producten zijn uiteraard zodanig bewerkt dat corrosie geen vat krijgt op onze producten. Wilt u trouwens dat het onderhoud aan deze artikelen door ons wordt gedaan, dan staan we te allen tijde voor u klaar! Laat u onderhoud, reparatie en ook de montage aan ons over.

Leert u dankzij ons alles over containers

Er zijn containers die u bij ons kunt bestellen en heel wat montagewerk vereisen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van de containers op een lastige plek. De kans is groot dat we op uw eigen terrein de boel moeten aanpassen. Dat kan een flinke puzzel worden maar wij houden wel van een uitdaging. Ons personeel is zeer ervaren want het bedrijf bestaat al een tijdje. Reken er maar op dat dit snel geplaatst is. Ook moeten sommige bakken op uw stroomvoorziening worden aangesloten. Dat klinkt wellicht vreemd maar wist u dat we ook containers met een ingebouwde pers op uw terrein kunnen installeren? Op die manier kunt u afval vast in elkaar drukken. Denkt u daarbij aan zaken afval, papier en karton. Het werkt zeer ruimtebesparend en het bedrijf dat uiteindelijk uw afval verwerkt en recyclet zal er enkel zijn vruchten van plukken. Dit soort containers worden binnen geplaatst. Maar wilt u graag een persinstallatie in de open lucht voor uw kartonafval, plastic afval of overig restafval? Koopt u dan een van onze speciale Solar containers. De naam zegt het al: deze automatische persen werken geheel op zone-energie en dat maakt dat deze container een perfect object is om buiten op uw terrein neer te zetten. We hebben nu vooral de containers met ingebouwde persen benoemd maar dat is slechts een kleine selectie uit ons totale assortiment. Zou u de containers graag eens in het echt willen zien? Komt u dan op afspraak bij ons langs in Almelo. U kunt daar al uw wensen en idee├źn aan ons voorleggen, ook kunt u een offerte aanvragen en we leiden u rond al onze producten die we op dit moment kunnen leveren. Zoals we al eerder aangaven hebben we niet enkel laadbakken voor het opslaan en vervoeren van afval, ook voor nieuwe producten kunt u dit soort bakken gebruiken. U stopt ze zelf waarschijnlijk in dozen en die kunnen via pallets vervoerd worden. Maar ook via rolcontainers zoals erg gebruikelijk is in winkels. Kijkt u maar eens rond als u uw plaatselijke supermarkt binnenloopt, dan weet u meteen waar we op doelen.

Wij zijn van alle markten thuis

Om ons assortiment op de voet te volgen zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Wist u trouwens dat we vaak kortingen geven op onze producten?

  • Houdt u daarom ten eerste de website scherp in de gaten. Dat doet u door ons te bookmarken en zo nu en dan eens terug te keren.
  • Of volg ons via de sociale media zoals Facebook, Twitter of Linked in.
  • Wist u dat u veel bedrijfsfilmpjes kunt bekijken op onze website? We linken u graag door naar onze speciale kanaal op YouTube waar u onze producten in actie ziet.
  • En vergeet niet om u te abonneren op onze nieuwsbrief die u vervolgens eens per maand in de digitale inbox mag verwachten.

Voor verdere vragen raden we het u aan om te bellen of te mailen. We kunnen u ook terugbellen, daar is een speciale service voor! Wilt u niet een nieuwe container kopen omdat u op de kleintjes moet letten? Dan hebben we een speciale pagina vol met tweedehandse producten die u toch echt even moet inzien. Ook kunt u juist uw container bij ons aanbieden. Wie weet vangt u er nog een mooi bedrag voor! Dat kunt u dan investeren in een nieuwe container.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn