Gek op trucks

hesselink-trucks - TrucksSinds mijn jonge jaren ben ik al helemaal gek op trucks. Toen ik nog bij mijn vader op schoot zat, gingen we samen naar de grote weg bij ons in het dorp om iedere auto te bekijken die maar voorbij kwam. Hij vertelt nog altijd met veel plezier dat ik elke keer begon te gillen wanneer er een vrachtwagen voorbijkwam. Ik weet niet wat het is, trucks vind ik gewoon hartstikke leuk. Scania, DAF, Bulthuis, Mercedes, het maakt me helemaal niets uit, ik vind alle trucks mooi om te zien. Laatst heb ik bij Hesselink Trucks een prachtig exemplaar gekocht. Dit heeft me een flinke duit gekost, maar toen had ik ook wat! Ik gebruik de truck niet voor het werk, maar gewoon om af en toe lekker mee op pad te gaan. Ik maak dan lange reizen door heel Europa en neem af en toe ook wat lading mee. Zo verdien ik ook nog iets met mijn hobby! Omdat ik door de jaren heen heel veel trucks heb bekeken wist ik precies waar ik naar opzoek moest. Een goede truck voldoet namelijk aan enkele belangrijke eisen:

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Lage prijs
  • Slaapplaatsen

In de eerste plaats is de veiligheid van de truck natuurlijk erg belangrijk. Te vaak heb ik met andere liefhebbers gesproken die in vervelende situaties terechtgekomen waren omdat hun wagen niet veilig was. Trucks zijn groot en zijn niet zo wendbaar als het andere verkeer op de weg. Wanneer je in een lastige situatie terecht komt heb je in de meeste gevallen een behoorlijk probleem, je kunt geen kant op! Wanneer je een truck wilt gaan kopen moet je daarom enkel aandacht besteden aan de modellen die veilig zijn en goed zijn onderhouden. Je hebt niks aan trucks die na een paar kilometer uit elkaar vallen! Verder wil je de wagen alleen aanschaffen bij een erkende dealer die goed aangeschreven staat. Je kunt een vrachtwagen heel goedkoop op de kop tikken, maar in de meeste gevallen koop je dan echt rotzooi. Je krijgt geen papieren en hebt totaal geen idee hoe het met de kwaliteit van de mechaniek gesteld is. Begin hier daarom niet aan en ga naar een verantwoordelijke dealer die de zaakjes goed op orde heeft. Zelf ben ik eens op het internet gaan kijken en kwam ik terecht op http://hesselink-trucks.nl/. Op deze site vind je een flinke collectie trucks die stuk voor stuk uitstekend zijn onderhouden. Sommige zijn tweedehands, andere hebben nog geen kilometer gereden! Neem dus snel eens een kijkje op bovenstaande site en onderzoek je mogelijkheden!

Trucks; slapen in je wagen

Het allermooiste van trucks vind ik dat je kunt overnachten in je vervoersmiddel. Hier ben ik zelf helemaal gek op. Ik doe niets liever dan heerlijk overnachten op een parkeerplaats ergens op een parkeerplaats in Oostenrijk. Wanneer je wilt slapen in je wagen moet je wel zorgen dat je een aantal zaken goed op orde hebt. Zo voorkom je dat je tijdens de nacht niet in slaap komt of dat je tijdens je slaap ruw wordt gewerkt. Zorg om te beginnen dat je een lekker ruim bed hebt. Je wilt je heerlijk kunnen uitstrekken en je wilt natuurlijk ook met zijn tweeën in de truck kunnen liggen. Verder moet je zorgen voor een goed matras. Je wilt ’s nachts niet je bed uit omdat je rug pijn begint te doen. Trucks met een campingmatrasje zijn niet ideaal, het is slim om een beetje te investeren. Wanneer je een lekker matras hebt en een ruim bed slaap je heerlijk in je vrachtwagen. Je hebt niets dan stilte om je heen en je hebt ook geen last van licht dat in je ogen schijnt en je wakker houdt. Zorg wel dat je de vrachtwagen niet direct aan de snelweg parkeert. Doe je dit wel, dan is de kans groot dat je al vroeg weer wordt gewekt door het geluid van andere trucks die weer de weg opgaan. Tijdens de nacht moet je de deuren van de vrachtwagen goed op slot doen. Ook moet je controleren of de lading veilig is. Je wilt niet dat je ’s morgens je ogen opendoet en bemerkt dat je bent bestolen. Het is me één keer overkomen dat ik iets of iemand hoorde rondspoken buiten de wagen, maar mijn sloten zaten goed dicht en ik heb rustig verder kunnen slapen. Ik heb me nooit onveilig gevoeld in mijn truck, dat is toch waar het om gaat!

Heel veel keuze!

Wanneer je online gaat zoeken kom je heel veel trucks tegen. Het is echter lastig te bepalen waar je nou echt kwaliteit krijgt. Bij Hesselink Trucks vind je de beste modellen tegen zeer scherpe prijzen. Toen ik hun website eenmaal gevonden had was ik niet meer weg te slaan, ik bleef maar zoeken! Alle bekende merken worden aangeboden en je kunt direct de specificaties van elke truck bekijken. Zo koop je nooit trucks waar je niet zeker van bent! De website verkoopt overigens ook trekkers en trailers, voor als je iets achter of op je vrachtwagen wilt hangen! Surf dus snel eens naar http://hesselink-trucks.nl/ en zoek jouw ideale wagen op! Ik kan je garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn, dit bedrijf verkoopt enkel machines van de beste kwaliteit. Ben jij een echte liefhebber die niets liever wil dan met een vrachtwagen de weg op? Op deze site kun je jouw droom verwezenlijken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn