Een geweldige trouwauto in Amersfoort

Het was natuurlijk erg spannend voor ons om te gaan trouwen. We keken heel erg uit naar onze speciale dag, maar er was toch ook wel een hele hoop wat we moesten regelen. Voordat ik hier ooit aan begonnen was, dacht ik altijd dat het toch relatief simpel moest zijn. Je zorgt voor een goede locatie, kleedt het goed aan, nodigt de mensen uit waarmee je graag deze dag wilt delen en dan moet het toch wel goed komen. Als je eenmaal alles voor je bruiloft gaat plannen, dan kom je er al snel achter dat er een hoop meer is waar je over na moet denken. Er zijn zoveel details die ervoor zullen zorgen dat jouw speciale dag echt goed uit de verf komt en dat is uiteindelijk dus waar je voor wilt gaan. Neem nu bijvoorbeeld een trouwauto in Amersfoort huren. In eerste instantie dachten wij nog om gewoon in onze eigen auto te gaan, maar dit werd ons toch wel erg afgeraden door de mensen in onze omgeving. We zijn dus online op zoek gegaan naar de verschillende mogelijkheden op dit gebied en zo ontdekten we het bedrijf Volvo Trouwauto. Hier kun je een trouwauto in Amersfoort huren.

  • Volvo Amazon
  • Volvo 164

De twee auto’s die de eigenaar Paul Lups hier heeft staan zijn allebei van een prachtige gebroken witte kleur. Dit in combinatie met de leren bekleding zorgt ervoor dat de wagens allebei een zeer luxe uitstraling hebben. Een betere trouwauto in Amersfoort ga je toch echt niet vinden.

Onze prachtige trouwauto in Amersfoort

Vanaf het moment dat we op de website van Volvo Trouwauto terecht kwamen wisten we al dat we hier graag onze trouwauto in Amersfoort wilden huren. Het zag er absoluut fantastisch uit en de eigenaar verhuurt zijn auto’s al sinds 1988. Hij is daarnaast ook de chauffeur van de auto die je huurt en dat zorgt er dus voor dat je zelf tijdens de dag hier niet meer over na hoeft te denken. Ga je bijvoorbeeld van locatie tot locatie, zoals wij op onze trouwdag deden? Dan zorgt Paul Lups ervoor dat hij precies weet hoe je daar het beste kunt komen. Je reist dus de hele dag in stijl in de trouwauto in Amersfoort. Om dit op de juiste manier te kunnen regelen en organiseren zijn wij het gesprek aan gegaan met de eigenaar van Volvo Trouwauto. Tijdens dit gesprek liet hij ons precies weten wat de mogelijkheden waren waar we voor konden kiezen en wat het beste zou passen bij ons speciale dag.

Een geweldige dag

Je hoopt natuurlijk altijd dat je trouwdag perfect zal verlopen. Maar we hadden eigenlijk van tevoren van een heleboel mensen al gehoord dat de kans hierop heel erg klein is. Er gingen dan ook een aantal dingen mis, maar de prachtige trouwauto in Amersfoort was absoluut geweldig. Paul Lups is een zeer aardige man die echt voor je klaar staat. Op het allerlaatste moment moesten we een wijziging in ons schema maken voor de dag wat ook een effect had op wanneer hij ons naar een bepaalde locatie moest brengen. Dit was absoluut geen probleem voor hem. Zonder enige moeite konden we bepaalde wijzigingen aanbrengen en hij was overal op tijd. Als jij ook in de omgeving van Amersfoort (en met name Utrecht) gaat trouwen en je hebt nog een trouwauto in Amersfoort nodig, dan raden we je echt aan om hiervoor contact op te nemen met Paul Lups van Volvo Trouwauto. Hij zal alles voor jullie op de best mogelijke manier regelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn