Laat uw ramen blinderen door onze professionals

Uw ramen blinderen? Dan denkt u waarschijnlijk direct aan jongeren die hun eerste auto tunen tot een monster op de weg. Maar niets is minder waar. Er zijn diverse praktische redenen om uw ramen te blinderen. U kunt natuurlijk zelf aan de slag met wat goedkope folie en stickers, maar dat ziet er nadien niet zo mooi uit. Ook al is styling en design niet de reden waarom u voor het ramen blinderen van uw auto kiest, het mag er wel netjes uit zien en daarnaast moet het natuurlijk bestaan uit professioneel materiaal. En dat is waar wij om de hoek kijken want bij mrcardesign.nl bent u voor het ramen blinderen aan het juiste adres. Kijk maar eens op deze website en dan vooral bij de vele voorbeelden die we u daar geven van werk dat we in het verleden hebben verricht. Mocht u nog niet genoeg voorbeelden vinden en nog wat meer sfeerimpressies en inspiratie nodig hebben dan verwijzen we u graag even door naar onze Facebookpagina. Het is niet heel erg duur om uw ramen te blinderen. Het hangt uiteraard af van de wensen die u hebt. Welke ruiten wilt u bijvoorbeeld verduisteren? Hoe groot is uw auto en bestaat het achterruit uit bolle of gladdere ruiten? Bij het bepalen van de offerteprijs spelen deze zaken een grote rol. Laat bijvoorbeeld de deuren alvast door uw huidige dealer demonteren. Want als u dat door ons laat doen dan kost het u 50 euro extra. Overigens is dat voor ons natuurlijk verder beslist geen probleem!

Dankzij het ramen blinderen geen last meer van de zon

De voorruit moet volgens de Europese norm tot 70 procent licht doorlaten maar in Nederland is dat slechts 50 procent. Hebt u het ramen blinderen zelf gedaan maar wilt u dat even laten controleren? Dan kan dat bij ons geheel kosteloos. Wij kunnen het ramen blinderen natuurlijk ook voor u doen, dan weet u zeker dat dit professioneel gebeurt. We zorgen er natuurlijk altijd voor dat we niet onder deze marges vallen. Alle ramen achter de zogenaamde B-stijl: de achterportieren en het achterruit mogen wel geheel geblindeerd worden als u dat wilt. We willen het graag nog even hebben over de vele praktische redenen om het ramen blinderen te overwegen:

  • Misschien draagt u regelmatig een zonnebril in de auto, maar is het nog niet genoeg om zonlicht inclusief warmte en uv-straling buiten te houden. Dankzij het ramen blinderen hebt u nu de beste oplossing voor dat probleem gevonden.
  • Het is veilig bij aanrijdingen want het vangt rondvliegend glas en splinters voor u op.
  • En u zorgt ervoor dat niemand bij u naar binnen kan kijken. Als u met kostbare spullen rondrijdt dan valt het minder snel prooi aan diefstal. Qua privacy zit het dankzij het ramen blinderen wel snor.

Naast het verduisteren van autoramen kunt u bij ons tevens terecht voor striping, het bedrukken van spandoeken en textiel en voor het beletteren van uw auto, busje of vrachtwagen.

Het geeft een veilig gevoel om in een geblindeerde wagen te rijden

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn? Kijk dan alvast bij de richtprijzen. Hier vindt u de prijzen voor de VW Golf 5. Het is aldus afhankelijk van een aantal factoren hoe de prijs tot stand komt. Tijdens het invullen van de offerteaanvraag kunt u dit verduidelijken. U mag er vervolgens wel op rekenen dat u deze middag nog een vrijblijvende offerte van ons in uw inbox mag verwachten. Gaat u akkoord? Dan zien we u snel bij ons in de garage van MR Cardesign in Roosendaal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn